Publikováno

Koloběžku za recenzi – Jana: Kostka Street Fold

Vyhlásili jsme akci “Koloběžku za recenzi!” a do světa vyslali několik našich strojů. Recenzenti se pustili do testování s vervou a zde si můžete přečíst jejich pohled na věc 😉

14dní s malým zázrakem, aneb testování koloběžky Kostka Street Fold

Díky obchodu Kolobky.cz a jejich akci „Koloběžku za recenzi“ jsem měla možnost nakouknout do pro mě zatím nepoznaných modelů malých koloběžek. Vlastním Kickbike Cross Max, mám zkušenosti s Mibo Malagou, Kostkou Tour Fun a Doxtor. K testování jsem si vybrala na první pohled nenápadnou Kostku Street Fold.

Už prvním znatelným rozdílem oproti „velkým“ koloběžkám a potěšením pro mě bylo naprosto jednoduché naložení do auta bez nutnosti odmontování předního kola. Koloběžka je tak malinká, že manipulace je hračkou.

Tak a hurá jedeme! První pocity byly nejisté, ale po chvíli byly ty tam. Koloběžka je nesmírně lehká, s příjemně dlouhým a širokým stupátkem, na které se vleze i větší mužská noha a hlavně stupátko neklouže. Výška nášlapu je zcela dostačující. Odezva do řídítek je hodně znatelná, v terénu člověk cítí vše, ale toto zmizí na asfaltu a ve městě. A teď se dostáváme k tomu, kde se Street Fold cítí ve svém živlu. A to je cestování po městě. Musím říct WOW! Na každou cestu do práce jsem se nesmírně těšila. Koloběžka je hravá, ovladatelná a hlavně rychlá. To pro mě bylo největší překvapení, naprostá snadnost odrazu, až jsem se lekla! 🙂 Za to jí dávám velký palec nahoru. V průběhu testování mě velmi potěšilo to, jaký koloběžka budila v okolí zájem, x-krát mě na ulici zastavili kolemjdoucí s dotazy jak se na tom jezdí, kde se to dá koupit a že je to opravdu stylový dopravní prostředek do práce 🙂 Na koloběžce jsem absolvovala i delší jednodenní výlet cca 50 km po různém terénu a naprosto bez problémů. Nic nebolelo a úsměv z tváře nezmizel, jen trochu ztuhl při jednom lesním sjezdu 🙂

Závěrem snad jen dodat, že pokud se rozhodnu rozšířit náš domácí vozový park, tak volba je jasná. Nedovedu si na denní dojíždění do práce přes město představit lepší volbu než právě Kostku Street Fold, která spojuje zábavnost a praktičnost.

Děkuji za zážitek, Jana.

Testerka a autorka fotografií: Jana Ježová

Koloběžku KOSTKA STREET můžete zakoupit na naší prodejně.